Wat anderen over Angela zeggen

 De Women Coaching Business groep is een heel fijne en warme groep. Angela heeft oog en oor voor iedereen. Angela is een super Business coach en biedt heel fijne trainingen en workshops aan.

Anita Koekkoek

 Angela is een topper! Weet altijd de ruimte creëeren die nodig is om kwetsbaar en oprecht te durven zijn, zorgt voor ruimte voor iedereen en duidelijke verwachten zowel wat ze van je verwacht als wat je van haar mag verwachten.


Mocht je in een liefdevolle, inspirerende, samenwerkende sessie willen zijn, kom dan naar de mastermind van Angela! 

Lisanne Lipman

Angela is een inspirerende en motiverende coach die me helpt inzicht te krijgen in mijn eigen gewoontes en me verder te ontwikkelen. Ze levert een belangrijke bijdrage aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De sessies met Angela zijn een verademing. Ze weet me keer op keer te verrassen met nieuwe inzichten en thema's die relevant zijn voor mijn eigen groei en de ontwikkeling van mijn bedrijf. Ik waardeer haar vermogen om de hele groep de ruimte te geven voor hun eigen verhaal en ontwikkeling.

Angela zet me aan het denken en geeft me inzicht in mijn bedrijf en de groeimogelijkheden. Ze geeft ook goede adviezen en weet me in mijn kracht te zetten. Haar aanpak is persoonlijk en op maat gemaakt voor mijn eigen behoeften en doelen.
Wat ik vooral waardeer aan Angela is haar vermogen om nieuwe thema's aan te halen die relevant zijn voor mijn eigen groei en ontwikkeling van mijn bedrijf zonder dat ik hier eerder bij stil zou hebben gestaan. Haar wekelijkse sessies zijn absoluut een aanrader en ik ben blij dat ik gebruik kan maken van deze monday morning sessies.

Ik kan Angela van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ze is een fantastische coach die me heeft geholpen om meer overzicht te krijgen in mijn eigen gewoontes en me verder te ontwikkelen.

Jantine Reijmers

Angela heeft mij tijdens de Monday Morning Inspiration weten te inspireren om met een andere blik naar mijn ondernemerschap te kijken. Haar enthousiasme, inspirerende en motiverende werkwijze zorgt ervoor dat je enthousiast wordt en aan de slag gaat.
Het helpt mij om serieus met mijn ondernemerschap aan de slag te zijn en nieuwe stappen met mijn bedrijf te zetten.
Angela is toegankelijk, stelt op een fijne manier kritische vragen en krijgt mensen in beweging om hun business echt te gaan ontwikkelen.

Helene Amptmeijer

Angela is superscherp in de mastermind bijeenkomsten waar ik aan deelneem. Vaak een concrete schop onder je kont als in "wat ga je daar vandaag dan aan doen?" of "wanneer ga je die dan bellen?", maar van dit leuke mens kan ik het hebben :) Angela is een goede coach die ook groepsbijeenkomst zo weet te hosten dat iedereen zich veilig voelt en echt aangezet wordt. Angela, veel succes met je community, ik hoop dat je nog veel meer vrouwen zo kan raken!

Marthe Renders

Dank je wel Angela voor de Monday Morning Inspiration! Pas één keer meegedaan samen met andere mooie ondernemende vrouwen en dat smaakt naar meer. Je neemt ons mee op professionele wijze en het levert inzicht en actie. Jouw inspiratie brengt me dichter bij mijzelf en dat komt mijn klant ook weer ten goede. 🍀👍💡✅🎁Jannemarie Scheepbouwer

Angela heb ik leren kennen als organisator en facilitator van de Monday Morning Inspiration. Inzichten krijgen en kennis uitwisselen met gelijkgestemden staat centraal. Angela heeft hiervoor erg leuke thema’s. Eigenlijk alles wat nodig is om je business een boost te geven!

Dianne Troquay

Vol energie en met een plan

Energie, inspiratie en ondernemerschap. Dat is Angela, en daar neemt ze je ook helemaal in mee. Ik ben als coach niet altijd even commercieel en ondernemend, en met mij vast ook een aantal andere coaches. Angela is in staat je direct aan het denken te zetten, maar ook in actie te komen. Na een Monday Morning sessie, ga je vol energie EN met een plan van aanpak je week in.

Een aanrader!

Aukje Bosscher

Heel fijn om mee te praten!

Angela is een geweldige coach die je écht verder helpt. Ze is een warm persoon met oprechte interesse in haar cliënten. En heel fijn om mee te praten. Ik zou Angela aan iedereen aanbevelen!

Lesley Wolvers

Een warm hart

Angela is een wijze, subtiel afgestemde vrouw met een warm hart en een rappe geest en als je een eindje met haar oploopt, weet ik zeker dat ze je onderweg dichter bij jezelf brengt.

Anneke van den Berg

Een aanrader

Angela is een hele fijne coach die alles goed op orde heeft en met haar rust en overzicht jou alle ruimte geeft. Angela weet te inspireren om het beste uit jezelf te halen. Een aanrader!!


Sabina Vis
Via de community van Talent First waar Angela en ik als business partners actief zijn -volg ik de Monday Morining Inspiration sessies die Angela met passie en professie verzorgd. Een gedegen, luchtige en met structuur opgezette aanpak waarin ze je stap voor stap in diverse onderwerpen van het ondernemerschap meeneemt en inspireert, en tot actie verleid. En juist deze gestructureerde en kundige opzet is wat mij zo aanspreekt en vooral ook tot actie leidt. De quote die ik nogal eens (uiteraard ook tegen mijzelf) zeg is deze; de meest pure vorm van persoonlijke ontwikkeling is ondernemerschap" en daar is de business begeleiding van Angela dus een perfecte match op. Absolute aanrader voor vele "soorten"van ondernemers , zoals de idee-vollen, de alle-kanten-op-gaanders, de lastig-zichtbaar-zijnde ondernemers. Dank voor jouw business aanbod Angela, iets dat ik veel ondernemende zelfstandigen gun.

Birgit Snelleman

Een geweldige coach

Angela is een geweldige coach die je écht verder helpt. Ze weet snel en goed tot de kern van je probleem te komen en kan je daarom echt helpen om van negatieve, belemmerende gedachten en emotionele blokkades te komen. Ze is een warm persoon met oprechte interesse in haar cliënten. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!

Natasja Verkaik

Een topper

Angela is een bewuste, ontwikkelde vrouw met de nodige levenservaring. Ze straalt de juiste zekerheid uit en dat geeft vertrouwen in het coaching proces. Ze weet jou in alle rust en vertrouwen naar je persoonlijk doorbraken te leiden. Topper!

Ouarda Norena

Het maakt niet uit of je man bent of vrouw

Ik heb bij Angela een uitgebreid Coaching traject doorlopen van meerdere maanden na de start van mijn eigen bedrijf. Ondanks dat het bedrijf women coaching heet is Angela super competent in het coachen van vooral ondernemers, hierbij maakt het niet veel uit of je man of vrouw bent. Binnen het coaching traject zijn tijdens elke sessies zaken besproken waar meer aandacht voor nodig was, meestal had ze meteen door welke tools hier het beste bij zouden passen om tot nieuwe inzichten te komen. Ik heb de coaching als iets zeer positiefs ervaren, het heeft voor mij persoonlijk tot nieuwe inzichten gezorgd waar ik de komende tijd zeker mee vooruit kan binnen mijn zakelijke & privé leven. Angela is een zeer fijn persoon om mee samen te werken en ik heb de sessies zowel als zakelijk & concreet, als gezellig & warm ervaren. Angela bedankt, en tot de volgende sessie!

Nicky Adihardjo