Wat anderen over Angela zeggen

Een warm hart

Angela is een wijze, subtiel afgestemde vrouw met een warm hart en een rappe geest en als je een eindje met haar oploopt, weet ik zeker dat ze je onderweg dichter bij jezelf brengt.

Anneke van den Berg

Een aanrader

Angela is een hele fijne coach die alles goed op orde heeft en met haar rust en overzicht jou alle ruimte geeft. Angela weet te inspireren om het beste uit jezelf te halen. Een aanrader!!


Sabina Vis

Een geweldige coach

Angela is een geweldige coach die je écht verder helpt. Ze weet snel en goed tot de kern van je probleem te komen en kan je daarom echt helpen om van negatieve, belemmerende gedachten en emotionele blokkades te komen. Ze is een warm persoon met oprechte interesse in haar cliënten. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!

Natasja Verkaik

Een topper

Angela is een bewuste, ontwikkelde vrouw met de nodige levenservaring. Ze straalt de juiste zekerheid uit en dat geeft vertrouwen in het coaching proces. Ze weet jou in alle rust en vertrouwen naar je persoonlijk doorbraken te leiden. Topper!

Ouarda Norena

Het maakt niet uit of je man bent of vrouw

Ik heb bij Angela een uitgebreid Coaching traject doorlopen van meerdere maanden na de start van mijn eigen bedrijf. Ondanks dat het bedrijf women coaching heet is Angela super competent in het coachen van vooral ondernemers, hierbij maakt het niet veel uit of je man of vrouw bent. Binnen het coaching traject zijn tijdens elke sessies zaken besproken waar meer aandacht voor nodig was, meestal had ze meteen door welke tools hier het beste bij zouden passen om tot nieuwe inzichten te komen. Ik heb de coaching als iets zeer positiefs ervaren, het heeft voor mij persoonlijk tot nieuwe inzichten gezorgd waar ik de komende tijd zeker mee vooruit kan binnen mijn zakelijke & privé leven. Angela is een zeer fijn persoon om mee samen te werken en ik heb de sessies zowel als zakelijk & concreet, als gezellig & warm ervaren. Angela bedankt, en tot de volgende sessie!

Nicky Adihardjo

Heel fijn om mee te praten!

Angela is een geweldige coach die je écht verder helpt. Ze is een warm persoon met oprechte interesse in haar cliënten. En heel fijn om mee te praten. Ik zou Angela aan iedereen aanbevelen!

Lesley Wolvers