Diensten en tarieven

Als je werknemer bent binnen een bedrijf of organisatie, informeer dan naar de mogelijkheden voor coaching. Wellicht worden de kosten vergoed door je werkgever. Als je zelfstandig ondernemer bent of van plan bent een bedrijf te beginnen, dan kun je de kosten in jouw administratie opnemen.  


Het eerste kennismakingsgesprek duurt 30 minuten en is altijd kosteloos zonder verdere verplichtingen.  


Er zijn diverse mogelijkheden waarbij Women Coaching altijd werkt op basis van een transparant uurtarief van € 125,00 per uur exclusief BTW.  


Women Coaching for Business 

Bij de intake bekijken we het aantal sessies dat nodig is om jouw doelstellingen te behalen. Deze sessies worden berekend op basis van het standaard uurtarief van 125,00 per uur exclusief BTW. Sessies kunnen plaatsvinden op jouw woon- of werkplek, bij Women Coaching op kantoor of via videochat.  


Eenmalige coaching sessie

De Coach Business sessie is geschikt voor cliënten die al eerder een coachingtraject hebben doorlopen. Ook als je gewoon een keertje wilt sparren met een NOBCO gecertificeerd practitioner coach dan kan deze optie voor jou de beste optie zijn. Voor individuele sessies wordt een uurtarief van 125,00 per uur exclusief BTW berekend. Heb je snel een vraag of loop je ergens op vast? Neem dan gerust even contact op per mail, app of telefoon. Dan zal ik zo snel mogelijk reageren, ook buiten kantoortijden.  


Mastermind Group Sessions

Dit is een manier om samen met andere ondernemers en/of coaches te sparren in een productieve omgeving waar je veel inspiratie kunt opdoen. Women Coaching organiseert regelmatig  mastermind groepssessies met kosteloze deelname voor cliënten die zich in een coachingtraject bevinden. Als je momenteel geen traject volgt dan kun je op basis van een vast tarief participeren in deze sessies.


Vragen staat vrij en kost niets! Neem contact op voor meer informatie over de diensten van Women Coaching, tarieven of administratieve vragen die je hebt.