Women Business Community: 

brengt jouw coaching bedrijf next level

                        Je veilige haven om te groeien, te connecten en geïnspireerd te raken

Probeer nu gratis!

De Women Business Community: jouw one-stop bestemming voor authentieke connecties, groei en ondersteuning in jouw ondernemersreis, waar je leert, deelt en geïnspireerd raakt in het warme bad van gelijkgestemde business ladies die net als jij coach of trainer zijn.

24 / 7 Community

Ontdek de kracht van een community waar gelijkgestemde vrouwen samenkomen en elkaar ondersteunen in hun ondernemersreis. In onze community kun je niet alleen vragen stellen en kennis delen, maar ook successen vieren en inspiratie opdoen. Het is de ideale plek om directe feedback te ontvangen van mij en andere leden die precies begrijpen waar jij op dit moment mee bezig bent. 

Live sessies

Speciale trainingen door mij, groep coaching, trainingen, workshops en meer!

Als ervaren Women Business Coach begrijp ik als geen ander hoe belangrijk het is om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Met mijn speciale trainingen, groep coaching en trainingenhelp ik jou om te groeien met je bedrijf en meer klanten aan te trekken.


Coaching

Als Women Business Coach sta ik altijd aan jouw zijde, klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Of je nu wilt groeien met je bedrijf, brainstormen met andere ondernemers of meer balans wilt tussen werk en privé, ik denk graag met je mee. Mijn doel is om jou te helpen je bedrijf naar the next level te brengen en je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren, zodat je sneller groeit.

 Angela is een topper! Weet altijd de ruimte creëeren die nodig is om kwetsbaar en oprecht te durven zijn, zorgt voor ruimte voor iedereen en duidelijke verwachten zowel wat ze van je verwacht als wat je van haar mag verwachten. Mocht je in een liefdevolle, inspirerende, samenwerkende sessie willen zijn, kom dan naar de mastermind van Angela! 
Lisanne Lipman

Voel jij aan elke vezel van je lijf dat er meer inzit dan er nu uitkomt? En wil je dolgraag: 

 • Groeien met je coaching bedrijf en meer klanten
 • Brainstormen en ideeën uitwisselen met ervaren ondernemers
 • Ik wil gecoacht worden met als resultaat meer harmonie tussen werk en privé
 • Jouw ondernemersvaardigheden en persoonlijke ontwikkeling vergroten en zo groeien met je business
 • Kortom, wil je leren hoe jij je bedrijf naar next level brengt, je persoonlijk ontwikkelen en hierdoor sneller groeit?  
 • Een business buddy om mee samen te werken en elkaar te ondersteunen


Lees dan even verder en ontdek wat jou helpt next level te gaan - op alle fronten! 

Dé Women Business Community

Dé Women Business Community: Een unieke gemeenschap speciaal ontworpen voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers die coach en/of trainer zijn. Angela de Haan, een gecertificeerde nobco business coach en ervaren onderneemster, heeft deze community opgericht met haar uitgebreide ervaring als vrouw, partner, moeder en succesvol ondernemer. Met meer dan 20 jaar aan ervaring in de detailhandel en horeca, waarin ze honderden werknemers heeft begeleid om hun volledige potentieel te bereiken. Daar heeft ze geleerd hoe je een gemotiveerd team kunt opbouwen en de beste klantervaring kunt bieden. Daarnaast heeft ze ook 12 jaar ervaring als business coach, waar ze al vele vrouwen heeft kunnen helpen hun business op te bouwen.

 

Als ervaren business coach is Angela er nu om jou te ondersteunen. Of je nu net begint en wat nerveus bent, of een ervaren ondernemer bent die haar volledige potentieel nog niet heeft bereikt, zij is er om jou te helpen. Haar belangrijkste levensles? Droom groots, maak gedurfde keuzes en ga ervoor!

Met haar waardevolle expertise als ondernemer staat Angela klaar om jou te begeleiden op jouw reis naar succes. Ze helpt je om volledig jezelf te zijn en jouw bedrijf te leiden op een manier die echt bij jou past. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een sterke strategie, het verbeteren van je leiderschapsvaardigheden of het creëren van een gezonde werk-privébalans, Angela is er om jou te ondersteunen en te motiveren.

Word lid van de Women Business Community en maak deel uit van een netwerk van gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers. Samen kunnen we onze dromen verwezenlijken en elkaar inspireren om groots te denken. Doe mee en ontdek wat er mogelijk is als je die gedurfde keuze maakt en ervoor gaat!

Wie is Angela?

Ik ben Angela, en mijn missie is om vrouwen te helpen elkaar te empoweren en het beste uit zichzelf te halen, zodat ze moeiteloos grote stappen kunnen maken. Ik geloof in de kracht van een online community, waarin gelijkgestemde vrouwen elkaar kunnen ondersteunen en samen kunnen groeien in hun persoonlijke ontwikkeling en met hun bedrijf. Je hoeft het niet alleen te doen, want wat is er mooier dan je te omringen met mensen die in dezelfde vibe zitten en ook willen groeien? Samen creëren we een veilige omgeving waarin we elkaar kunnen inspireren en empoweren.

Wat gaat er dan voor jou en je bedrijf veranderen en waar sta jij over een jaar?

Als je besluit deel te nemen aan de Women Business Community, zal dit een transformatie teweegbrengen in jou en je bedrijf. Je zult merken dat je moeiteloos grote stappen kunt maken, doordat je omringd wordt door gelijkgestemde vrouwen die je ondersteunen en inspireren

Wanneer is de Women Business Community wat voor jou?

 •  Je bent een ondernemer bent die meer uit zichzelf wil halen en verder wilt groeien 
 •  Je zoekt een veilige omgeving, met respect voor elkaar, waar je connect met andere gelijkgestemde ondernemers 
 •  Je denkt groter en je voelt aan elke cel in je lijf dat het tijd is om stappen te maken! 
 •  Je zoekt een plek waar je terecht kunt voor al je business vragen. 
 •  Je hebt graag hulp bij het maken van commitments en je er aan te houden. 
 •  Je wilt leren van een ervaren business coach en andere business experts die jou begeleiden naar de volgende stap. 
 •  Je zoekt begeleiding om je business zo gaan inrichten zodat ‘ie past bij het leven dat je wilt leiden.

Wanneer is de Women Business Community niet voor jou?

 1. Je hebt geen tijd om aan je bedrijf te werken
 2. Je staat niet open voor ideeën van andere ondernemers
 3. Je weet zelf wel hoe je het beste kan doen

De reden waarom ik deze community ben gestart is omdat ik vaak om heen zie dat: 

 • Ondernemers eenzaam zijn in hun ondernemerschap. Ze missen het sparren en brainstormen met gelijkgestemden
 •  Ze willen hun ondernemersvaardigheden vergroten en op persoonlijk vlak meer ontwikkeling vinden, maar missen de kennis op bepaalde vlakken
 • Ze missen focus en weten niet waar ze de motivatie en inspiratie vandaan moet halen
 • Ze zijn op zoek naar een business buddy die ze met 1 muisklik bij de hand hebben.
 • En een zakelijk netwerk waar je echt wat aan hebt!

Stel jezelf de volgende vragen

Wil jij groots denken, maar voel je je niet gesteund of begrepen door je omgeving?

Lukt het je niet altijd om je doelen te behalen?

 Je bent overweldigd door alles wat komt kijken bij het hebben van een bedrijf en hierdoor mis je focus en sturing?

Wil jij dat ook? 

Meld je nu dan aan voor de Women Business Community en ervaar de kracht van een community waarin je samen leert, ontwikkeldt, stappen zet en hulp krijgt die jij zoekt  

Wat kan de community voor jou betekenen?

Dit betekent de community voor jou 

 •  Ervaar de kracht en synergie van een groep gelijkgestemde ondernemers en wordt gemotiveerd en inspireert om gedurfde stappen te zetten.
 • Deel je successen, maak commitments, gebruik de virtuele stok achter de deur en breng je business next level.
 •  Maak gebruik van de kennis, ervaring en alle kennis binnen de groep, waardoor je problemen direct aanpakt met alle beschikbare hulp. 
 •  Je gaat grote steun ervaren vanuit de community en deze groepsdynamiek zal in de loop van de tijd steeds groter worden en de connectie dieper.
 •  Je netwerk wordt per direct een stuk groter en je hebt een grote groep mensen die je kunnen helpen. 
 •  Zo heb jij minder stress en meer focus op jouw business wat zich gaat vertalen in meer tijd overhouden voor de leuke dingen van het leven.
 • Groei sneller door de coaching en gastsprekers.

Dit is wat je krijgt als WBC member

 • Een inspirerende en leerzame omgeving voor elke ondernemende vrouw. 
 • In de online community kun je vragen stellen, kennis opdoen, successen en ervaringen delen en meedoen aan challenges. Je krijgt direct feedback van de andere leden waardoor jij weer de volgende stappen maakt en sneller groeit. De obstakels waar jij tegenaan loopt zijn vaak al overwonnen door de andere leden, dit levert jou veel tijd op door het niet zelf meer te hoeven uitzoeken. 
 • Zo krijg je directe feedback van mij en anderen die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent.
 • Daarnaast leent onze community zich ook perfect voor het vinden van samenwerkingsverbanden. Binnen het platform vind je gelijkgestemde business ladies.
 • Het ideale warme bad voor ondernemers!

Anneke van den Berg


"Angela brengt je dichterbij jezelf"

Angela is een wijze, subtiel afgestemde vrouw met een warm hart en een rappe geest en als je een eindje met haar oploopt, weet ik zeker dat ze je onderweg dichter bij jezelf brengt.

Marthe Renders

Coach


"Jij weet vrouwen te raken"

Angela is superscherp in de mastermind bijeenkomsten waar ik aan deelneem. Vaak een concrete schop onder je kont als in "wat ga je daar vandaag dan aan doen?" of "wanneer ga je die dan bellen?", maar van dit leuke mens kan ik het hebben :) Angela is een goede coach die ook groepsbijeenkomst zo weet te hosten dat iedereen zich veilig voelt en echt aangezet wordt. Angela, veel succes met je community, ik hoop dat je nog veel meer vrouwen zo kan raken!

Live sessies

Maandelijks een inspirerende training
om jou verder te helpen

De grote kracht van deze community zijn de live coaching sessies! Angela de Haan is een Women Business Coach en is dagelijks aanwezig om jou daadwerkelijk verder te helpen met alles wat als ondernemer op je pad komt. Waar moet je dan aan denken?

Iedere maand is er een training, workshop of andere inspirerende sessie op wisselende tijden waar je live bij kan zijn of later kan terug kijken in de Academy. Zo blijf jij niet met je vragen zitten en is er direct hulp beschikbaar en kan je weer verder.

Maandelijkse komen de volgende events terug: 

- Gameplan voor je business maken

- Training met wisselende thema's zoals, socials, AI, sales strategie, klantreis, klantwerving, website optimalisatie etc. etc.

Women Business Coaching

Altijd aan jouw zijde:

een Women Business Coach voor al je vragen

Als gewaardeerd lid van de Women Business Community, heb je exclusieve toegang tot de expertise en begeleiding van Angela de Haan, de zeer toegewijde Women Business Coach. Meer dan alleen groepsbijeenkomsten, geniet je van voordelen zoals speciale kortingen en mogelijkheden voor persoonlijke, één-op-één begeleiding als dat nodig is. 

Dus heb je extra hulp nodig? Zo geregeld via de community!

Dianne Troquay

Coach


"Alles om je business een boost te geven"

Angela heb ik leren kennen als organisator en facilitator van de Monday Morning Inspiration. Inzichten krijgen en kennis uitwisselen met gelijkgestemden staat centraal. Angela heeft hiervoor erg leuke thema’s. Eigenlijk alles wat nodig is om je business een boost te geven!

Maak gebruik van de mobiele app

Wanneer je je aanmeldt voor de Women Business Community krijg jij de mogelijkheid om direct gebruik te maken van onze gebruiksvriendelijke community & e-learning mobiele APP!

Hiermee kun je alle events volgen, posts maken, liken en sharen en natuurlijk alle trainingen kijken op jouw eigen tempo! Heerlijk makkelijk om zo altijd in contact te staan wanneer jij dat wilt.

Bonus: gratis coachingsessie

 Als je nu start krijg je een 30 minuten gratis Business Call van mij erbij.  


Wat gaan we doen in deze eerste sessie?


Je krijgt 1 op 1 coaching van mij en kijken we waar je nu staat in je leven en business en wat er nu nodig is om jou te laten groeien. 

Op maat gemaakt plan voor jou om alles uit de community te halen.

Tijd en aandacht voor al jouw vragen

Hulp bij het vinden van een business buddy


Zo maak jij een vliegende start met je membership!

Ben jij er klaar voor?

 • Om je netwerk te laten groeien?
 • Te leren van en met elkaar?
 • Stappen te zetten met je business?
 • Hulp te krijgen als je het nodig hebt?
 • Wekelijkse motivatie & inspiratie te ontvangen?
 • Een community te hebben die je echt steunt?


Sluit je dan aan bij de Women Business Community!


Probeer het gratis 4 weken uit en profiteer direct van alle voordelen als community lid. Het gehele netwerk staat tot je beschikking. Je kan alle coaching volgen die wordt aangeboden.

Zet jij nu die eerste gedurfde stap in je ontwikkeling?  

Meld je dan hieronder aan en ik spreek je snel bij jouw bonus coachingsessie!

14,95

€0,00

Business Women Community

 • nu gratis! 
 • Boordevol Praktische Workshops
 • Toegang tot Deskundige Q&A's
 • Volop Netwerkmogelijkheden
 • Connecten, brainstormen, leren, inspiratie en veel meer!
 • Ben je er klaar voor?


Start dan nu. Het blijft voor jou altijd gratis en ook blijf je alle updates ontvangen!