Women Business Community: 

brengt jouw bedrijf next level

Groei met je bedrijf, krijg meer klanten

en geef een boost aan je persoonlijke ontwikkeling 

Probeer de eerste maand gratis!

Nu de eerste 50 members gratis (op=op)

Wil jij verder groeien met je bedrijf en in je persoonlijke ontwikkeling? Heb jij net de fase van het opstarten van je bedrijf achter de rug, maar merk je aan alles dat het tijd is voor de volgende stap en kun je daar hulp bij gebruiken? 

24 / 7 Community

Ontmoet gelijkgestemden vrouwen in de online omgeving en brainstorm met elkaar

Live sessies

Speciale trainingen door mij, groepscoaching, masterminds, 

workshops en meer!

Coaching

Als Women Business Coach sta ik tot je beschikking voor al je vragen. Ik denk met je mee

Voel jij aan elke vezel van je lijf dat er meer inzit dan er nu uitkomt? En wil je dolgraag: 

 • Groeien met je bedrijf en meer klanten
 • Brainstormen en ideeën uitwisselen met ondernemers (die al een stap verder zijn in hun proces)
 • Ik wil gecoacht worden met als resultaat meer harmonie tussen werk en privé
 • Kortom, wil je leren hoe jij je bedrijf naar next level brengt, je persoonlijk ontwikkelen en hierdoor sneller groeit?  


Lees dan even verder en ontdek wat jou helpt next level te gaan - op alle fronten! 

Dé Women Business Community

Eindelijk een community speciaal voor ondernemende vrouwen! Opgericht door Angela de Haan, gecertificeerd nobco business coach. Ik kan putten uit een ruime ervaring als vrouw, partner, moeder en succesvol ondernemer. Ik heb meer dan 20 jaar jaar mijn eigen succesvolle bedrijf gehad in de detailhandel en horeca. Altijd werken aan een gemotiveerd team met de beste klantervaring. Als ondernemer moet je van alle markten thuis zijn en zo heb ik met vallen en opstaan alle facetten van het runnen van een business geleerd. Hiernaast heb ik 10 jaar ervaring als coach en heb ik honderden werknemers begeleid om zich optimaal te ontwikkelen in hun functie. Als business coach heb ik veel groepscoaching gegeven en 1 op 1 coaching.

Met al mijn ervaring als ondernemer ben ik er nu voor jou. Om jou te helpen verder te komen. Volledig jezelf te zijn en je eigen onderneming te leiden zoals echt bij jou past. Of je nu nog moet beginnen en het een beetje eng vindt of dat je een ervaren ondernemer bent die nog niet volledig haar potentialiteit heeft behaald. Mijn grootste levensles? Droom groots, maak die gedurfde keuze & ga ervoor!

Wie is Angela?

Mijn missie is vrouwen te helpen elkaar te empoweren en het beste uit jezelf halen, zodat je moeiteloos grote stappen maakt.

Dat is de kracht van deze online community.

Tenslotte, je hoeft het niet alleen te doen. Want wat is er mooier dan je te omringen, in een veilige omgeving, met mensen die in dezelfde vibe zitten en ook willen groeien in hun persoonlijke ontwikkeling en met hun bedrijf?

Wat gaat er dan voor jou en je bedrijf veranderen en waar sta jij over een jaar?

Wanneer is de Business Women Community wat voor jou?

 • Je bent een ondernemer bent die meer uit zichzelf wil halen en verder wilt groeien 
 •  Je zoekt een veilige omgeving, met respect voor elkaar, waar je connect met andere gelijkgestemde ondernemers 
 •  Je denkt groter en je voelt aan elke cel in je lijf dat het nu de tijd is om stappen te maken én je zoekt mensen die dit ook willen 
 •  Je zoekt een plek waar je terecht kunt voor al je business vragen van experts. 
 •  Je hebt graag hulp bij het maken van commitments en je er aan te houden. 
 •  Je wilt leren van een ervaren business coach en andere business experts die jou begeleiden naar de volgende stap. 
 •  Je zoekt begeleiding om je business zo gaan inrichten zodat ‘ie past bij het leven dat je wilt leiden.


De reden waarom ik deze community ben gestart is omdat ik vaak om heen zie dat: 

 • Ondernemers eenzaam zijn in hun ondernemerschap. Ze missen het sparren en brainstormen met gelijkgestemden
 •  Ze willen hun ondernemersvaardigheden vergroten en op persoonlijk vlak meer ontwikkeling vinden, maar missen de kennis op bepaalde vlakken
 • Ze missen focus en weten niet waar ze de motivatie en inspiratie vandaan moet halen
 • Ze zijn op zoek naar een business buddy die ze met 1 muisklik bij de hand hebben.
 • En een zakelijk netwerk waar je echt wat aan hebt?

Stel jezelf de volgende vragen

Wil jij groots denken, maar voel je je niet gesteund of begrepen door je omgeving?

Lukt het je niet altijd om je doelen te behalen?

 Je bent overweldigd door alles wat komt kijken bij het hebben van een bedrijf en hierdoor mis je focus en sturing?

Herken jij dat ook? 

Meld je nu dan aan voor de Women Business Community en ervaar de kracht van een community waarin je samen leert, ontwikkeld, stappen zet en hulp krijgt die jij zoekt  

Wat kan de community voor jou betekenen?

Dit betekent de community voor jou 

 •  Ervaar de kracht en synergie van een groep gelijkgestemde ondernemers en wordt gemotiveerd en inspireert om gedurfde stappen te zetten.
 • Deel je successen, maak commitments, gebruik de virtuele stok achter de deur en breng je business next level.
 •  Maak gebruik van de kennis, ervaring en alle kennis binnen de groep, waardoor je problemen direct aanpakt met alle beschikbare hulp. 
 •  Je gaat grote steun ervaren vanuit de community en deze groepsdynamiek zal in de loop van de tijd steeds groter worden en de connectie dieper.
 •  Je netwerk wordt per direct een stuk groter en je hebt een grote groep mensen die je kunnen helpen. 
 •  Zo heb jij minder stress en meer focus op jouw business wat zich gaat vertalen in meer tijd overhouden voor de leuke dingen van het leven.
 • Groei sneller door de coaching en gastsprekers.

Dit is wat je krijgt als WBC member

 • Een inspirerende en leerzame omgeving voor elke ondernemende vrouw. 
 • In de online community kun je vragen stellen, kennis opdoen, successen en ervaringen delen en meedoen aan challenges. Je krijgt direct feedback van de andere leden waardoor jij weer de volgende stappen maakt en sneller groeit. De obstakels waar jij tegenaan loopt zijn vaak al overwonnen door de andere leden, dit levert jou veel tijd op door het niet zelf meer te hoeven uitzoeken. 
 • In onze community kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. 
 • Zo krijg je directe feedback van mij en anderen die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent.
 • Daarnaast leent onze community zich ook perfect voor het vinden van samenwerkingsverbanden. Binnen het platform vind je gelijkgestemde business ladies.
 • Het ideale warme bad voor ondernemers!

Anneke van den Berg


"Angela brengt je dichterbij jezelf"

Angela is een wijze, subtiel afgestemde vrouw met een warm hart en een rappe geest en als je een eindje met haar oploopt, weet ik zeker dat ze je onderweg dichter bij jezelf brengt.

Marthe Renders

Coach


"Jij weet vrouwen te raken"

Angela is superscherp in de mastermind bijeenkomsten waar ik aan deelneem. Vaak een concrete schop onder je kont als in "wat ga je daar vandaag dan aan doen?" of "wanneer ga je die dan bellen?", maar van dit leuke mens kan ik het hebben :) Angela is een goede coach die ook groepsbijeenkomst zo weet te hosten dat iedereen zich veilig voelt en echt aangezet wordt. Angela, veel succes met je community, ik hoop dat je nog veel meer vrouwen zo kan raken!

Women Business Academy

Trainingen, tools, tips en meer voor jouw groei

 • Een online academy waar je veel informatie vindt die je helpt bij het bouwen aan je business en persoonlijke leven, zodat je stappen zet in je ontwikkeling.
 • In de academy kijk je coach sessies en trainingen terug. Alle video’s  en trainingen blijven altijd beschikbaar om terug te kunnen kijken waarin jij zin en tijd hebt.


Welke thema’s gaan aan bod komen?

 • Trainingen, regelmatig is er een training op het gebied van bijvoorbeeld : marketing, copywriting, mindset, productivity, business, sales, webdesign, social media en podcasten. 
 • Terugkijken van alle live sessies, alle coaching die door Angela gegeven is, vind je hier terug. Zo kan jij een bepaald onderwerp bekijken waarin het voor jou relevant is.
 • Tools voor je business, denk aan tips en tricks die je helpen om meer resultaat uit je business te halen. Zodat jij efficiënter te werkt met meer focus.
 • Persoonlijke oefeningen, we vergeten de vrouw achter de ondernemer niet! Helderheid verkrijgen om ook het uiterste uit je persoonlijk leven te halen.

Live sessies

Wekelijkse een live sessie en Q&A
om jou verder te helpen

De grote kracht van deze community zijn de live coaching sessies! Angela de Haan is een Women Business Coach en is dagelijks aanwezig om jou daadwerkelijk verder te helpen met alles wat als ondernemer op je pad komt. Waar moet je dan aan denken?

Iedere week zijn er een sessies van een uur op wisselende tijden waar je live bij kan zijn of later kan terug kijken in de Academy. Zo blijf jij niet met je vragen zitten en is er direct hulp beschikbaar en kan je weer verder. 


Kick Off van je werkweek: start jouw werkweek met SMART doelen en maak je commitment aan de groep. Ik help je om deze scherp te stellen zodat ze ook gaan lukken.

Q & A’s: Elke week is er een live Q&A met mij en andere leden. Krijg persoonlijke aandacht en hulp van een ervaren ondernemer en voorkom dat je vastloopt met je bedrijf.

Trainingen: Om onze leden helpen te ontwikkelen zijn er elke week trainingen over een bepaald thema zodat jij gemotiveerd en geïnspireerd wordt. Deze trainingen worden door mij gegeven.. Groei je met ons mee? 

Groeps Coaching sessies: Krijg persoonlijke aandacht en hulp van een business coach, leer tegelijkertijd van de vragen van andere WBC leden en voorkom dat je met je vragen blijft zitten. Zo kan jij snel weer verder!

Masterminds: Gebruik de kracht en kennis van een groep! Waar jij het misschien niet meer ziet, kan een ander jouw nieuwe gezichtspunten geven. Tips, tricks en ideeën, wie zegt dat je het allemaal zelf moet bedenkeWorkshops: Om onze leden helpen te ontwikkelen zijn er elke week workshops over een bepaald thema zodat jij gemotiveerd en geïnspireerd wordt. Groei je mee? 

Women Business Coaching

Altijd aan jouw zijde: een Women Business Coach voor al je vragen

Speciaal voor jou als  member van Women Business Community heb je toegang tot de coaching van Angela de Haan. Naast alle groep lives zijn er kortingen en acties om ook 1 op 1 die hulp te krijgen als het nodig is. Heb je extra hulp nodig? Zo geregeld via de community!

Dianne Troquay

Coach


"Alles om je business een boost te geven"

Angela heb ik leren kennen als organisator en facilitator van de Monday Morning Inspiration. Inzichten krijgen en kennis uitwisselen met gelijkgestemden staat centraal. Angela heeft hiervoor erg leuke thema’s. Eigenlijk alles wat nodig is om je business een boost te geven!

Maak gebruik van de mobiele app

Wanneer je je aanmeldt voor de Women Business Community krijg jij de mogelijkheid om direct gebruik te maken van onze gebruiksvriendelijke community & e-learning mobiele APP!

Hiermee kun je alle events volgen, posts maken, liken en sharen en natuurlijk alle trainingen kijken op jouw eigen tempo! Heerlijk makkelijk om zo altijd in contact te staan wanneer jij dat wilt.

Bonus: gratis coachingsessie

De eerste 14 dagen krijg je gratis toegang tot de community. Zo kan jij 2 weken lang alle voordelen ontdekken van deze community en kijken of het bij jou past. Alle online sessies volgen, kennismaken met alle members entrainingen doen. Als je nu start krijg je 30 minuten gratis coaching van mij erbij.  


Wat gaan we doen in deze eerste sessie?


Je krijgt 1 op 1 coaching van mij en kijken we waar je nu staat in je leven en business en wat er nu nodig is om jou te laten groeien. 

Op maat gemaakt plan voor jou om alles uit de community te halen.

Tijd en aandacht voor al jouw vragen

 Hulp bij het vinden van een business buddy


Zo maak jij een vliegende start met je membership!

Ben jij er klaar voor?

 • Om je netwerk te laten groeien?
 • Te leren van en met elkaar?
 • Stappen te zetten met je business?
 • Hulp te krijgen als je het nodig hebt?
 • Wekelijkse motivatie & inspiratie te ontvangen?
 • Een community te hebben die je echt steunt?


Sluit je dan aan bij de Women Business Community!


Probeer het gratis 1 maand uit en profiteer direct van alle voordelen als community lid. Het gehele netwerk staat tot je beschikking. Je kan alle coaching volgen die wordt aangeboden.

Nu de eerste 50 members lifetime gratis toegang! Zet jij nu die eerste gedurfde stap in je ontwikkeling?  

Meld je dan hieronder aan en ik spreek je snel bij jouw bonus coachingsessie!

€7,95
€0,00

Business Women Community

 • 1 maand gratis! Nu eerste 50 members blijvend gratis!
 • Connecten, brainstormen, leren, inspiratie en veel meer!
 • Ben je er klaar voor?


Start dan nu. De prijs blijft voor jou altijd zo laag en ook blijf je alle updates ontvangen!