Samen gaan we de uitdaging 

aan om jou zelfverzekerd in

het leven te laten staan

Samen gaan we de uitdaging 

aan om jou zelfverzekerd in

het leven te laten staan

Mijn naam is Angela de Haan. Ik ben een coach voor ondernemende vrouwen en ik help jou belemmeringen weg te nemen en kansen aan te grijpen. Ik bied je geen antwoorden maar help je die zelf te vinden. Hiervoor gebruik ik alle methodieken die ik als gecertificeerde coach in mijn toolbox ter beschikking heb. Ook kan ik uit een ruime ervaring putten als vrouw, partner, moeder én succesvol ondernemer. Op deze pagina vertel ik je wat meer over mijn achtergrond.

Wie is Angela de Haan?

In een coaching traject zul je als cliënt veel persoonlijke informatie delen met je coach. Daarbij is een goede klik van groot belang evenals vertrouwen in de persoon met wie je spreekt. Dit betekent dat ik zelf ook ‘met de billen bloot’ moet gaan, om te beginnen door mijn verhaal hier met je te delen.


Ik ben geboren in 1974 en ben al van jongs af aan heel ondernemend van aard. Toen ik 18 jaar oud was werkte ik al in de horeca, op 25-jarige leeftijd begon ik met mijn eigen winkel. Naast ondernemende vrouw met een overvolle agenda had ik ook een vaste partner waarmee ik drie schatten van kinderen heb mogen krijgen. Er kwamen steeds meer balletjes die ik hoog moest houden en dan komt er onherroepelijk een moment dat er balletjes vallen…

Balletjes ophouden

Er kwamen steeds meer balletjes die ik hoog moest houden en dan komt er onherroepelijk een moment dat er balletjes vallen…

De COVID-19 pandemie heeft veel levens veranderd, ook die van mij. Ik had een Italiaanse Delicatessenzaak die goed liep maar plotseling moesten de deuren deels sluiten. In plaats van dit lot zomaar te accepteren gingen we als bedrijfsleiders direct rond de tafel zitten en zochten we naar nieuwe mogelijkheden. Voor iedere deur die (letterlijk) sluit gaat er ergens anders weer een deur open. Bellen en afhalen, een webshop openen of gewoon een filmpje over wandelen en een broodje eten op TikTok publiceren; er was altijd wel iets om te ondernemen. Misschien wel iets té veel zoals ik zelf heb ervaren.

De omslag

Hoewel onze zaak het uitstekend deed ondanks de Corona perikelen voelde ik me niet op mijn plek. Ik probeerde zoveel balletjes hoog te houden maar ik besefte niet dat ik er fysiek en mentaal aan onderdoor ging. Toen nam ik het besluit om mijn deel van de zaak te verkopen en fulltime als ‘women coach’ aan de slag te gaan. Dit deed ik uiteraard niet zomaar. Naast diverse diploma’s op zak en accreditatie als practitioner coach heb ik als bedrijfsleider honderden werknemers gesproken en gecoacht. Het verschil is dat ik me nu 100% kan toeleggen op het bijstaan van cliënten. In plaats van balletjes hooghouden heb ik nu het gevoel dat ik grip heb op mijn leven én mijn omgeving. En die kennis draag ik graag over op mijn cliënten.

Wat merkte ik in mijn werk? Het waren voornamelijk vrouwen die op mijn pad kwamen. Veel vrouwen hadden allerlei belemmerde gedachtes over zichzelf. Veel hadden juist behoefte aan coaching en lifestyle adviezen. Door in hun hoofd steeds dezelfde belemmerde ideeën te hebben, liepen ze vaak vast.

Gezond van lichaam en geest

Eten en drinken heeft een groot deel van mijn leven bepaald. Niet alleen door te consumeren maar als horeca medewerker en als eigenaar van een winkel in delicatessen. In 2011 studeerde ik af als natuurvoedingsdeskundige. Ik leerde hoe verantwoord omgaan met je voedingspatroon effect heeft op lichaam en geest. Later zou ik bioresonantie gaan studeren, daarbij gaat het om het effect van trillingen op je lichaam. Tegelijkertijd was ik ook ‘gewoon’ een bedrijfsleider, werkgever en ondernemende vrouw die drie kinderen moest voeden én opvoeden. Mijn no-nonsense mindset lijkt soms ver weg te staan van ‘zweverige’ zaken die je niet direct kunt zien maar wel zult voelen. Het is die balans van ongrijpbare zaken en pragmatisch denken die ten grondslag ligt aan mijn aanpak als bedrijfscoach, loopbaancoach en personal coach. Rust in je bovenkamer, gezond van lijf en leden met controle op jouw omgeving.

Ervaring

Had ik ervaring als ondernemer? Wist ik precies wat ik aan het doen was? Had ik verstand van alle producten die ik verkocht? Nee… Nu zul je zeggen, waarom deed je dat dan?  Heel gek misschien, maar het was gewoon een goed buikgevoel. Deze onderneming is nu na 20 jaar nog steeds een zeer goedlopende zaak waar menig persoon graag zijn producten koopt.


Na 8 jaar begon het bij mij te kriebelen. Ik wilde iets anders, ik wilde een opleiding doen. Met mensen werken en hun helpen via goede gezonde voeding een betere gezondheid te krijgen. Na een gedegen opleiding 3 jaar was ik natuurvoedingskundige en was ik klaar om iedereen die het maar wilde te helpen. Zodoende runde ik een winkel en had ik daarnaast een praktijk aan huis als natuurvoedingskundige. Daarbij natuurlijk had ik een gezin met 3 kinderen en moest ik alle ballen hooghouden. Met goede planning en organisatie lukte mij dit wonderbaarlijk heel goed.Een warm hart

Angela is een wijze, subtiel afgestemde vrouw met een warm hart en een rappe geest en als je een eindje met haar oploopt, weet ik zeker dat ze je onderweg dichter bij jezelf brengt.

Anneke van den Berg

Ik ben er voor jou

Met al mijn ervaring als ondernemer ben ik er nu voor jou. Om jou te helpen verder te komen. Volledig jezelf te zijn en je eigen onderneming te leiden zoals echt bij jou past. Of je nu nog moet beginnen en het een beetje eng vindt of dat je een ervaren ondernemer bent die nog niet volledig haar potentialiteit heeft behaald.

Jezelf openstellen begint met wederzijds vertrouwen. Deel ook jouw verhaal en ervaringen; plan een geheel vrijblijvende eerste sessie in zodat we elkaar beter leren kennen. Dit kennismakingsgesprek is kosteloos en kan zowel online als in persoon, bij jou of bij mij plaatsvinden.

Je kent nu wat van mijn achtergrond, ik luister graag naar jouw verhaal.