Droom groots, maak die keuze en ga ervoor!
Droom groots, maak die keuze en ga ervoor!

Ik maak nu 100% die keuzes in mijn bedrijf die passen bij het leven dat ik wil leiden.

Mijn leven was ooit een wirwar van rollen: winkelmanager, moeder, en parttime business coach. Ik was gevangen in een web van verantwoordelijkheden. Mijn coaching praktijk was een bijzaak, geen prioriteit. Al jaren probeerde ik naast al die rollen mijn coaching praktijk van de grond te krijgen, maar de omzet en klanten bleven uit.

Het keerpunt kwam op een dag waarop de druk gewoonweg teveel werd. Het besef daalde langzaam in; ik kon niet doorgaan zoals ik deed.De dag kwam dat ik besloot om voor mijzelf te kiezen en mijn passie. Ik verkocht mijn winkel en koos ervoor om mij volledig te wijden aan mijn business coaching skills.

Dit was meer dan een carrièreverandering. Het was een levensverandering die mij de vrijheid gaf om met passie te ondernemen. En ik leerde dat focus slechts één stuk van de puzzel is. Het echte succes ligt in het ontdekken van je waarden, het ontwikkelen van je vaardigheden en het authentiek zijn. Dit is de transformatie die ik heb doorgemaakt en die ik jou ook gun. Want succes komt als je de moed hebt om te kiezen voor wat echt belangrijk is.

Wie is Angela de Haan?

Met meer dan 25 jaar ondernemerservaring, waarvan 20 jaar in mijn eigen winkel, heb ik een schat aan ervaring opgedaan. Maar in de zomer van 2021 sloeg ik een nieuwe weg in. Ik nam de tijd om na te denken over wat ik echt wilde in het leven en besloot mijn passie te volgen: het begeleiden van ondernemende vrouwen met hun business.

Na deze zomer van zelfreflectie, volgde ik een coaching opleiding en begon ik met volledige focus mijn nieuwe bedrijf, Women Coaching. Deze onderneming, mijn zesde bedrijf, werd verrijkt met mijn opgedane ondernemerservaring.

In Women Coaching help ik andere vrouwelijke ondernemers om hun bedrijf in te richten op een manier die past bij hun eigen leven. Dit doe ik door hen te ondersteunen in het maken van bewuste keuzes en hen te helpen met hun unieke vraagstukken.

Wanneer ik nu in de spiegel kijk, zie ik een vrouw die haar hart volgt en voor haar keuzes staat. Ik geniet van het leven en de vrijheid om te doen wat mij gelukkig maakt: anderen helpen om hetzelfde te bereiken. Met positiviteit en eerlijkheid ondersteun ik vrouwelijke ondernemers om succesvolle bedrijven op te bouwen die perfect passen bij het leven dat ze willen leiden.

Hier sta ik voor

Ik geloof dat het hart van elke ondernemer de motor van hun bedrijf is. Het is de brandstof die de machine aandrijft en het stuur dat de koers bepaalt. Wanneer je het plezier in het ondernemen verliest, raakt je bedrijf van zijn koers af.

Mijn kracht als business coach ligt in mijn vermogen om dit plezier terug te brengen. Ik ben een ervaren ondernemer die begrijpt dat succes voortkomt uit authentieke passie en toewijding. Het is mijn missie om je te helpen ontdekken wat je echt drijft, om je te helpen je focus te verleggen naar wat je echt belangrijk vindt in het leven.

Dit doe ik niet door het volgen van voorgekauwde strategieën, maar door samen te kijken naar wat echt bij jou past. Mijn aanpak combineert een pragmatische, doelgerichte mindset met een gevoeligheid voor de minder tastbare aspecten van ondernemerschap.

Ik ben niet bang om direct en doortastend te zijn, maar altijd met respect voor jou en jouw unieke pad. Met deze unieke aanpak, bied ik niet alleen een andere blik op ondernemerschap, maar geef ik jou ook de tools om succes op jouw eigen voorwaarden te realiseren.


Waar sta ik voor?

Ik ben ervan overtuigd dat jouw bedrijf een verlengstuk moet zijn van het leven dat je wilt leiden, niet een obstakel dat je in de weg staat. Ik geloof in het maken van bewuste keuzes, in afstemming met jouw unieke behoeften en verlangens.

In mijn eigen ondernemersreis heb ik ervaren hoe moeilijk het kan zijn om als vrouw gedurfde keuzes te maken en echt voor je bedrijf te staan. Het is een uitdaging om alle ballen in de lucht te houden, zeker wanneer je het gevoel hebt dat je er alleen voor staat.

Maar ik heb ook geleerd dat je door groot te dromen en gedurfde keuzes te maken, een lichter en voldoening gevend leven en bedrijf kunt creëren. Het vraagt moed om keuzes te maken die niet altijd gemakkelijk zijn, maar de beloning is groot: vrijheid, voldoening en succes op jouw voorwaarden.

Dat is waar ik voor sta als business coach: Ik wil je helpen om bewuste keuzes te maken die bij jou passen. Om je dromen na te jagen, ongeacht hoe groot of klein ze ook mogen zijn. Om een bedrijf te bouwen met een plan dat in harmonie is met het leven dat je wilt leiden. En boven alles, wil ik je laten zien dat je niet alleen bent op deze reis.

Als business coach is het mijn taak om er voor jou te zijn, om je te ondersteunen als de dingen moeilijk worden en om je te vieren als je successen behaalt. Samen kunnen we obstakels overwinnen, uitdagingen aangaan en jouw unieke visie tot leven brengen. Want onthoud, achter elke succesvolle ondernemer staat een team van mensen die in haar geloven. En ik zou het een eer vinden om deel uit te maken van jouw team.

Als je mij zou kennen zou je weten dat:

 • Ik elke dag chocola eet, want misschien wist je het nog niet, maar daar word je heel blij van! (mijn weegschaal wat minder)
 • Ik mijn roots in Friesland heb, geboren en getogen in Delft ben en nu onderweg ben naar mijn droomhuis bij het strand van Noordwijkerhout ben.
 • Ik drie inmiddels volwassen kids heb, waar ik erg trots op ben met ook een zeer ondernemende dochter. Iets met een goed voorbeeld zijn ; )
 • Mijn liefde en ik ons huis vorig jaar al kochten, maar deze zomer pas zijn gaan samenwonen.
 • Ik niet gek geworden was toen ik mijn bedrijf verkocht, maar precies wist wat ik deed en daar bewuste keuze in maakte.
 • Ik het heerlijk vind om te kroelen met mijn langharige boskatten Leo & Nero
 • Ik opeens prijs heb in de bonus categorie, een bonus hond, bonus zonen en zelfs word ik bonus oma
 • Ik verschrikkelijk eigenwijs en soms ook wel koppig ben, alles beter weet en dat ook laat horen.
 • Ik gelukkig ook hartelijk om mezelf kan lachen en ja ook jij mag dat doen.
 • Ik heel graag boeken koop, maar heb geen tijd genoeg heb om ze allemaal te lezen.
 • Je mij nergens voor wakker mag maken, ik slaap liever lekker door.
 • Ik graag in mijn blauwe Fiat 500 cabrio door het land cruis en ik altijd heel blij van mijn auto wordt vooral met een 80ties playlist van Spotify op.


En als laatste, ik het  leven veel leuker vind als ik lach. (ik zie er dan ook een stuk knapper uit)

Droom groots, maak die keuze en ga ervoor!Angela heeft mij tijdens haar groep coaching weten te inspireren om met een andere blik naar mijn ondernemerschap te kijken. Haar enthousiasme, inspirerende en motiverende werkwijze zorgt ervoor dat je enthousiast wordt en aan de slag gaat.
Het helpt mij om serieus met mijn ondernemerschap aan de slag te zijn en nieuwe stappen met mijn bedrijf te zetten.
Angela is toegankelijk, stelt op een fijne manier kritische vragen en krijgt mensen in beweging om hun business echt te gaan ontwikkelen.

Helene Amptmeier

Ik ben er voor jou

Met al mijn ervaring als ondernemer ben ik er nu voor jou. Om jou te helpen verder te komen. Volledig jezelf te zijn en je eigen onderneming te leiden zoals echt bij jou past.

Jezelf openstellen begint met wederzijds vertrouwen. Deel ook jouw verhaal en ervaringen; plan een geheel vrijblijvende eerste sessie in zodat we elkaar beter leren kennen. Dit kennismakingsgesprek is kosteloos en vind plaats online.

Je kent nu wat van mijn achtergrond, ik luister graag naar jouw verhaal.


null