Samen gaan we de

uitdaging aan om jou zelfverzekerd

in het

leven te laten staan

Graag stel ik mij aan jou voor! Ik ben Angela de Haan, moeder van 3 kinderen, ervaren ondernemer, klaar om jou te helpen en niet bang voor een uitdaging.


Je intuïtie volgen

Voordat jij je persoonlijk aan mij gaat verbinden, wil je natuurlijk wat meer van mij weten. Of niet soms? Ik ben natuurlijk op social media te vinden en daar kan je mijn pagina’s en profielen bekijken. Je wilt weten of je een connectie met mij voelt en of je jouw problemen aan mij toevertrouwt. Dat is allemaal heel logisch en begrijpelijk. Niet alles is met logica te bevatten, maar moet je soms je intuïtie volgen. Zo is dat met mij en coaching gegaan. Nu ben ik er klaar voor om jou en heel veel andere vrouwen te gaan helpen om van hun emotionele blokkades af te komen. Zo weer sterk in hun schoenen te staan en net als ik een eigen onderneming runnen vanuit een gezond zelfvertrouwen en eigenheid. Want ja, dat is wat ik ben, ondernemer, al 20 jaar lang zit ik in de ondernemende business. Ik was nog maar 25 jaar, had net mijn tweede kind gekregen, en begon een nieuwe onderneming samen met mijn partner in Delft.

Womencoaching.nl over Angela

Ervaring

Had ik ervaring als ondernemer? Wist ik precies wat ik aan het doen was? Had ik verstand van alle producten die ik verkocht? Nee… Nu zal je zeggen, waarom deed je dat dan?  Heel gek misschien, maar het was gewoon een goed buikgevoel. Deze onderneming is nu na 20jaar een zeer goedlopende zaak waar menig persoon graag zijn producten koopt.


Na 8 jaar begon het bij mij te kriebelen. Ik wilde iets anders, ik wilde een opleiding doen. Ook iets met voeding, maar dan persoonlijker, met mensen werken en hun helpen via goede gezonde voeding een betere gezondheid te krijgen. Na een gedegen opleiding 3 jaar was ik natuurvoedingskundige en was ik klaar om iedereen die het maar wilde te helpen. Zodoende runde ik een winkel en had ik daarnaast een praktijk aan huis als natuurvoedingskundige. Daarbij natuurlijk had ik een gezin met 3 kinderen en moest ik alle ballen hooghouden. Met goede planning en organisatie lukte mij dit wonderbaarlijk heel goed.

Wat merkte ik in mijn werk? Het waren voornamelijk vrouwen die op mijn pad kwamen. Veel vrouwen hadden allerlei belemmerde gedachtes over zichzelf. Veel hadden juist behoefte aan coaching en lifestyle adviezen. Door in hun hoofd steeds dezelfde belemmerde ideeën te hebben, liepen ze vaak een beetje vast.

Zoom meeting

Met al mijn ervaring als ondernemer ben ik er nu voor jou. Om jou te helpen verder te komen. Volledig jezelf te zijn en je eigen onderneming te leiden zoals echt bij jou past. Of je nu nog moet beginnen en het een beetje eng vindt of dat je een ervaren ondernemer bent die nog niet volledig haar potentialiteit heeft behaald.


Voordat wij samen gaan werken, hebben we eerst een gratis Strategie Sessie via Zoom meeting om te kijken wat er precies bij jou speelt. Maak een afspraak in mijn online agenda en kies een tijd die bij jou past.

Een warm hart

Angela is een wijze, subtiel afgestemde vrouw met een warm hart en een rappe geest en als je een eindje met haar oploopt, weet ik zeker dat ze je onderweg dichter bij jezelf brengt.

Anneke van den Berg

Hulp nodig?

Neem contact op, ik help je graag verder!