De Ultieme Emotionele Detox Die Je Bevrijdt Van De Last Van Je Verleden En Je Klaar Maakt

Voor De Beste Toekomst

Womencoaching.nl over Angela

Je bent klaar met cursussen, opleidingen, therapieën, goeroes en internethelden, je hebt het lang genoeg zelf geprobeerd. Je wilt nu vrij zijn van al je ballast, negativiteit en je wilt het NU! Jij wilt zelfverzekerd aan het roer staan van je eigen bedrijf!

Wat is een Women Coaching Business Doorbraak?

Stel je een leven voor zonder het gevoel van jezelf continue naar beneden te halen, je slecht te voelen, schuldig, boos, gefrustreerd, overweldigd, gestrest of angstig te zijn.


Stel je een leven voor waarin je niet hoeft na te denken over negatieve zelfgedachten, want er is gewoon geen reden toe.


Stel je een leven voor waarin je helemaal opnieuw kan beginnen en fris aan de start staat, met een nieuw perspectief, een goede kijk op de richting waar je heen wilt gaan en niets van al het oude wat je tegen hield om verder te gaan.Interesse in het Women Coaching Programma?

Klik op de knop hieronder om een eerste gratis Strategie Sessie in te plannen

Bij Women Coaching werkt Angela met een heel nieuwe methode die snel, diepgaand en blijvend resultaat geeft. In vergelijking met andere methodes zijn er 6 belangrijke verschillen:


√ SPECIFIEK VOOR VROUWEN 


Mannen en vrouwen zitten anders in elkaar en juist daarom hebben ze een andere coaching methode nodig. Mijn methode is daarom speciaal ontworpen voor vrouwen door vrouwen! Eindelijk een methode die echt werkt voor vrouwen.


√ HOLISTISCH


Een coachingstraject beïnvloed je compleet en verbetert elk aspect van je leven. Mijn methode is speciaal ontworpen voor het vrouwelijke brein. Het helpt je sneller tot nieuwe inzichten waar je anders je hele leven op zou moeten wachten om te ontdekken.


√ RESULTAAT GERICHT


Mijn manier van werken zorgt ervoor dat jij al vanaf de eerste sessie een verschil in jezelf zal merken. Ik ben gericht op snel resultaat bij jou, zodat je weer vol in het leven zal staan. De inzichten die je krijgt tijdens de sessies en de handvaten die je meekrijgt zorgen hiervoor.


√ VOOR ONDERNEMERS


Women Coaching is voor alle vrouwen! Aangezien ik zelf al ruim 22 jaar ervaring als ondernemer heb, kan ik wel juist vrouwelijke ondernemers goed verder helpen. Ik weet waar je tegenaan loopt ; ) √ PERSOONLIJKE EN ZAKELIJKE ONTWIKKELING


Als je een bedrijf wilt starten of wilt verder groeien in je huidige business, dan komt jouw persoonlijke ontwikkeling voorop. Door eerst daar orde in de chaos te scheppen, ontstaat er ruimte voor zakelijke groei. Ben jij er klaar voor?


√ EIGEN INZICHTEN


Tips, goede raad…geweldig om te krijgen, maar niet voldoende om echt te veranderen. Alleen door zelf verworven inzichten, zal jij echt vooruit komen. Door diverse technieken, methodes en oefeningen help ik jou hiermee.

Sessies kunnen plaats vinden  zowel offline als online! Afstand hoeft dus helemaal geen probleem te zijn.


Binnen een coachings traject verlossen we  jouw zelfbewustzijn issues, onderdrukte emoties, depressie, angsten, PTSD, jeugdtrauma's, verdriet, pijn, boosheid en alle andere hoofd- en hartissues op een snelle wijze en met een langdurig resultaat. Dit alles zonder in de pijn te blijven, maar door jouw problemen op te lossen en te vervangen met nieuwe oplossingen en strategieën. 


Stel jezelf een supersnel en effectief transformatieproces voor dat ervoor zorgt dat je stopt met zelf-sabotage, niet langer meer voelt dat je vast zit, geen hulpeloosheid, pijn van vroegere ervaringen, onzekerheid en beperkende gedachten ervaart. Zelfs PTSS (Post Traumatische Stress Stoornis) zal verleden tijd zijn na het hele proces.


EN het werkt een stuk sneller, gemakkelijker, pijnlozer en duurzamer dan psychologie, counseling, NLP, EMDR, EFT, Hypnose, coaching etc.!

Vrouwen zijn ontzettend goed in het geven van advies. En dan vooral aan anderen. Hoewel wij in ons onderbewustzijn de oplossingen hebben voor onze eigen beren op de weg en daarmee dé expert zijn voor het oplossen van onze eigen problemen, vinden we het heel lastig om naar onszelf te luisteren. Ons gevoel/hart/innerlijk weten/intuïtie/instinct wordt vaak overschaduwd door onze stemmen in ons hoofd, ons denken.Wil jij je opgeven voor jouw Women Coaching Programma? Volg deze 2 stappen voor de ultieme uitkomst!

BOEK EEN GRATIS STRATEGIE SESSIE

Maak een afspraak voor een gratis Strategie Sessie via ZOOM-meeting in mijn online agenda. Klik op de link en kies een tijd die jou uitkomt. In deze sessie komen we tot de kern van jouw issues. Zo kan je snel weer verder en krijg je hernieuwde grip op je leven & business.

WOMEN COACHING PROGRAMMA

Wil jij ontdekken waar je kracht ligt?


Ga voor het Power Women in Business Programma!


Waar bestaat dit programma uit? 

Angela is een wijze, subtiel afgestemde vrouw met een warm hart en een rappe geest en als je een eindje met haar oploopt, weet ik zeker dat ze je onderweg dichter bij jezelf brengt.
Anneke van den Berg - schrijver
Angela is een wijze en nuchtere vrouw met veel levenservaring en zal altijd het extra stapje zetten om jou te helpen. Angela weet snel tot de kern te komen. Absoluut een fijne en goede coach die jou helpt het beste uit jezelf te halen!
Laura de Haan - ondernemer

Interesse in het Women Coaching Programma?

Klik op de knop hieronder om een gratis Strategie Sessie in te plannen
arrow_drop_up arrow_drop_down